PIZZA NAPOLI ERPE-MERE

PIZZA NAPOLI ERPE-MERE Pizza Italia

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Napoli Erpe-Mere. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2022 om 20:06 Lekker en voldoende. Vriendelijke levering
10 jun 2022 om 8:06 Lekker maar ook bezorgd door pizza express en ook dezelfde dozen? Alles hier in omstreken is van hun precies...
17 apr 2022 om 22:54 Super super lekkere pizza. Gemaakt door een kenner. Dit wordt onze vaste stek.
29 mrt 2022 om 19:37 Koude pizza,geen probleem! Indien nodig kunnen we dit opwarmen. Maar ik bestelde een veggie omdat daar artisjok en mais op liggen, en deze waren niet op mijn pizza. Alle begrip dat er eens een iets niet kan zijn maar bel dan toch even!
23 jan 2022 om 22:14 Pizza was niet slecht, maar bij een 4 kazen pizza verwacht je dan ook wel 4 kazen en niet gewoon mozzarella en hier en daar een klein beetje van een andere kaas. De gorgonzola en de feta was wel heel ver zoek...
1 jan 2022 om 17:04 Super lekker. Maar niet mooi op tijd jammer
11 nov 2021 om 21:47 Super lekker! Vlotte levering en vriendelijk!
17 okt 2021 om 9:00 Snelle bezorging. Lekkere pizza
20 sep 2021 om 17:28 Ik bestel regelmatig, zeer lekkere pizza’s, niet te vettig tegenover sommige pizzeria’s in de buurt. Pizza’s vlug geleverd ondanks zondag. Vriendelijke bezorger
5 sep 2021 om 5:44 App zat er bijna 25min naast - levering sneller verwacht - dus leuke bonus ;)
21 aug 2021 om 20:23 helaas vonden we het niet lekker. de pizza's waren smakeloos en het deeg was zacht.
13 aug 2021 om 17:00 Altijd superlekker en mooi aan huis geleverd. Top!